5 Contoh Carpon Bahasa Sunda

Ads by Google
iklan

Carita pondok atawa mindeng disingkat minangka carpon nyaéta hiji wangun prosa naratif fiktif. Carita pondok condong munel sarta langsung dina tujuanana dibandingkeun karya-karya fiksi anu leuwih panjang, kawas novella (dina pengertian modern) sarta novel. Alatan singgetna, carita-carita pondok hasil ngandelkeun téknik-téknik sastra kawasinohong, plot, téma, basa sarta insight sacara leuwih lega dibandingkeun jeung fiksi anu leuwih panjang. Caritana bisa mangrupa sagala rupa jenis. ( Sumber Wikipedia Sunda)

Nah Ieu Contoh2 Ti Carpon Atawa Carita Pondok Teh :

3. Ngusep
5. Onyet
Nya Ngan Sakitu Bae Carpon Anu Ku Abdi Pasihan, Hampura Bilih Aya Anu Salah Tina Carpon Atawa Tina Kosa Katana, Hatur Nuhun Tos Maca Artikel Abdi Sing Manfaat, Wassalamu'alaikum Wr.Wb

Sampurasun ! ....
Hurip Sunda ! ....


Tags. kumpulan carpon sunda, contoh carpon basa sunda, kumulan carpon sunda, kumpulan carpon basa sunda, contoh cerpen, carita pondok, carpon sunda mangle, carita pondok basaha sunda.

Ads by Google

Termuat Blog

Infokupedia Blog

Ternukil Blog